fbpx

Turbinen Bygger nytt åt Volvo i Jordbro

Turbinen har tecknat hyresavtal med Volvo Lastvagnar och uppför en ny verkstadsbyggnad i Jordbro. Lokalerna kommer byggas på Jordbromalm 6:9 som har en areal om ca 27 000 kvm.

– Vi har haft många intressanta förfrågningar från olika hyresgäster  för denna fastighet men är mycket nöjda med att nu ha landat med detta projekt och ser fram emot att ha Volvo som hyresgäst,  säger Trotte Cederflod Engström, affärsutvecklare på Turbinen Fastigheter.

– Vi vill finnas där våra kunder är och möta deras behov. Vi är mycket glada över att kunna genomföra den här satsningen i Stockholm och skapa en förstklassig serviceanläggning för både lastbilar och bussar som ska stå rustad för många år framåt. Här kommer vi att kunna ge full service till alla, oavsett om fordonen drivs på flytande gas, el eller har konventionella drivlinor, säger Stefan Strand, VD Volvo Lastvagnar Sverige och Volvo Truck Center.

Anläggningen kommer att byggas på grannfastigheten intill volvos nuvarande verkstad i Jordbro industriområde. Volvo har vuxit ur sin nuvarande anläggning, som kommer att stängas i samband med öppnandet av den nya. Det blir en betydligt större anläggning på närmare 6 300 kvadratmeter, med 14,5 skepp där vi bygger upp en fullserviceverkstad för lastbilar, bussar, trailers och släpvagnar. Där kommer även att finnas däck- och skadeverkstad, tvätthall, försäljning av lastbilar och reservdelar, ett regionalt leveranscenter med en premium leveranshall samt en extern bilbesiktning för tunga fordon.

 

För mer information kontakta:

Trotte Cederflod Engström
070 273 32 17
trotte@turbinen.se

Dåntorpsvägen 18, 136 50 Haninge, Sverige