fbpx

30 år av ständig utveckling

Fastighetsutveckling och förvaltning – från ax till limpa

Turbinen – En komplett partner med mer än 30 år i branschen

Turbinen är ett familjeägt bygg- och fastighetsföretag med erfarenhet inom bygg och anläggning som sträcker sig ända från 80-talet. I en värld där byggföretag kommer och går, genom konjunktursvängningar och tider av spekulation, har Turbinen alltid stått stadigt och utvecklats.
Entreprenörskapet ligger i familjen. Grundarna Mikael och Kajsa har själva vuxit upp i familjer med egna företag, något som sedan överförts till barnen som nu har ledande roller i dagens Turbinen.

Det familjära är vår själ och framgång

Turbinen är alltså ett familjeföretag och så ska det också kännas. Personligt och familjärt, men samtidigt mycket professionellt och pålitligt. Kanske är det just det familjära som har gjort oss framgångsrika. Vi har behållit all vår kunskap genom åren inom ”familjen”, och människor som jobbar hos oss stannar kvar för att de trivs. Idag är vi cirka 30 anställda och jobbar brett med fastighetsutveckling och förvaltning - och även om utmärkelser är inte så viktiga för oss, då vi lägger allt vårt fokus på våra kunder och hyresgäster, är vi ändå lite stolta över att ha utsetts till Årets företagare i Haninge kommun och till Di gasell två år i rad, 2016 och 2017.

Allt vi bygger, bygger vi med omtanke

Runt om i Stor-Stockholm erbjuder vi bostäder i form av villor, radhus, flerbostadshus, samt kommersiella lokaler där vi just nu förvaltar över 40 000 kvm. Vi äger dessutom mark som vi kan erbjuda de företag som vill bygga nya lokaler. En stor del av vår fastighetsportfölj består av industri- och logistikfastigheter, men vi bygger även samhällsfastigheter som äldreboenden och förskolor. Vi söker alltid nya projekt, genom förvärv av mark eller befintliga lokaler, där vi hittar en attraktiv lösning för våra hyresgäster. När du söker en pålitlig byggpartner eller en trygg och engagerad hyresvärd, hör gärna av dig till oss så lovar vi att göra allt vi kan för att hjälpa dig

Specialbyggt och kundanpassat både för den lokala verkstaden och den internationella koncernen

På Turbinen genomför vi ofta projekt där vi gemensamt med den blivande hyresgästen tar fram en lösning för deras lokalbehov, som vi sedan bygger och förvaltar långsiktigt. Våra hyresgäster inom industri och handel är allt ifrån den lokala verkstaden till internationella industrikoncerner. Långsiktigheten är viktig för oss, det är så vi bygger en relation som förenklar samarbetet och säkerställer att allt genomförs med hög kvalitet.

Transaktioner för ökad likviditet och lönsamhet

Vi förvärvar regelbundet nya fastigheter som passar in i vår förvaltningsportfölj. För företag som vill stanna kvar som hyresgäster men önskar sälja sina lokaler, t ex för att frigöra kapital, genomför vi ofta olika typer av Sale-leaseback-affärer.

Certifieringar och utmärkelser

Intressebolag