fbpx

Turbinen – engagerad bostadsbyggare

Vill du hyra eller köpa bostad? På Turbinen erbjuder vi båda möjligheterna. Vi både bygger, säljer och förvaltar par- och radhusområden, villor och lägenheter. På denna sida hittar du både aktuella, kommande och avslutade projekt.

Turbinen har byggt över 1 000 bostäder. Vi har länge arbetat med hållbara lösningar och var det första företaget i Sverige som byggde en fastighet med LEED GOLDcertifiering. Runt om i Stor-Stockholm erbjuder vi bostäder i form av villor, radhus, flerbostadshus, samt kommersiella lokaler där vi just nu förvaltar över 25 000 kvm. Vi äger dessutom mark som vi kan erbjuda företag som vill bygga nya lokaler.

Med miljön i åtanke

På Turbinen värnar vi om miljön, och vi vill bidra till en hållbar utveckling. Alltså ser vi till att skapa insikt och förståelse för miljöfrågor inom hela organisationen. Vi följer givetvis lagar, förordningar och övriga krav inom miljöområdet – och strävar givetvis ständigt efter att förbättra oss, genom att minska mängden avfall och begränsa material- och energiuttaget så mycket som möjligt.

Mer om Turbinen

Vi bygger hållbart

Vi har länge arbetat med hållbara lösningar, och Turbinen var det första företaget i Sverige som byggde en fastighet med LEED GOLD-certifiering! Material, metoder och resurser är alltid noggrant utvalda för att ha så låg miljöpåverkan som möjligt, och våra byggrestprodukter används i första hand för återanvändning och i andra hand för återvinning. Idag är vi stolta över att vara ett bolag med AAA-certifiering.

Ett tryggt val

Hemmet är bland det käraste vi har. Här startar och slutar dagen, och här pågår livet helt enkelt. På Turbinen bygger vi alla typer av bostäder och vi gör det alltid med stort hjärta och engagemang. Att köpa eller hyra bostad av oss, garanterar ett tryggt val för livet.