fbpx

Till Stockholm på 20 minuter!

Välkommen till Åby Ängar – ett nytt villaområde växer fram i Österåker. Här kan du finna ditt drömboende i en naturskön Roslagsmiljö. Åby Ängar har ett lugnt och attraktivt läge med natur, badsjöar och friluftsliv i närområdet, samtidigt som direktbussar mot Stockholm finns på bekvämt promenadavstånd.

Huset på bilden innehåller tillval

Naturskönt område

Området erbjuder även flera skolor och förskolor, se bl.a. Sjöhästens förskola, Sjökarbyskolan (F-6) och Akers Friskola (F-9). Villatomterna är belägna med endast några minuters bussväg till Åkersberga centrum med närmare 70 butiker, caféer och restauranger. Där erbjuds all tänkbar service med allt ifrån klädbutiker till apotek, sjukhus och bibliotek.

Österåker är en skärgårdskommun med många fina möjligheter till bad- och båtliv. Här finner man en unik blandning av landsbygd, skärgård och tätort. Det gör Österåker till en populär kommun som expanderar snabbt. För den golfintresserade finns flera golfbanor att välja på.

Från busshållplatsen Murkelvägen går bussar till Åkersberga station på ca 10 min och i rusningstrafik går bussar till Stockholm på ca 40 min.

Hjältevadshus Spira 152

Fakta Spira 152

Typ av hus - 1½-planshus
Antal rum - 5 rok (3-5 sovrum)
Boarea bottenplan - 97.2 m²
Boarea överplan - 54.4 m² alt. 71,2 m²
Energiförbrukning - 5870 kWh alt. 6450 kWh
Taklutning - 38° alt. 45° (tillval)Stockholm C.

Ett hus med alla funktioner ni behöver

Hjältevadshus Spira är ett hus för den moderna familjen där de små detaljerna har fått stor omtanke. Nedervåningen gör vi klar till inflyttning medan ni gör färdigt övervåningen vid behov. Huset är mycket välplanerat.

I tvättstugan kan ni välja mellan att placera tvättmaskin och torktumlare ovanpå varandra för att spara plats, eller bredvid varandra och lägga en arbetsbänk ovanpå.

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna lokal? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort. Du förbinder dig inte vid någonting med din intresseanmälan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I tabellen nedan presenteras information om husen i området .

Prislista

TOMT STATUS
A SÅLD
B SÅLD
C SÅLD
D SÅLD
E SÅLD
F SÅLD
G SÅLD
H SÅLD
I SÅLD
J SÅLD
K SÅLD
L SÅLD
M SÅLD
N SÅLD
O SÅLD
P SÅLD
Q SÅLD
R SÅLD
S SÅLD
T SÅLD

* Priserna är inklusive Villa Spira 152 inflyttningsklart enligt leveransbeskrivning, inklusive tomt, grund, VA och elanslutning och kontrollansvarig.

Fakta & dokument

Projektbeskrivning

Område, ort Åkersberga, Åby ängar
Gatuadress Bostadsprojekt Åby Ängar, Åkersberga
Omgivning Natur och lantigt

Länkar

Mer om projektet på Svensk Fastighetsförmedling
Mer om Hjältevadshus Spira
Barnutbildning
Uppleva & göra
Stockholm nordost
Österåker
mittosteraker.se

Svensk fastighetsförmedling

Carl Vestersköld

Ansvarig mäklare

TRYFFELVÄGEN 21, 184 34 Åkersberga, Sweden