fbpx

Nybyggt hus i attraktiva Vendelsö- byggstart 2020

Med fina lägen i ett attraktivt, etablerat och omtyckt villa och radhusområde i Vendelsö, kommer nu Turbinen att uppföra 6 nya Hjältevadshus med byggstart 2020. Det prissatta Villa Spira 152 från Hjältevadshus, är ett 1,5-planshus med inredningsbar övervåning, men det står köparen fritt att välja annan husmodell från Hjältevadshus och då till andra priser.

Området

Allmän och kommersiell service

Lötkärr/Vendelsö är beläget i Haninge kommuns norra tätortsdel. Närcervice i form av livsmedelsbutik och servering finns inom endast 3 minuter med bil. Avståndet till Haninge Centrum är cirka 5 km. Vendelsö-Gudö har cirka 7 000 invånare. Från området är det endast ett par stenkast till Tyresö kommun med allt vad Tyresö har att erbjuda.

Förskola och skola

Det finns flertal förskolor i närområdet, närmsta ligger inom gångavstånd. Den populära HagaLyckebyskolan med sin nybyggda idrottshall ligger bara 5 minuter bort med bil.

Kommunikationer

Direktbuss finns till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågstationen.

Rekreation och fritid

Vendelsö ligger nära stora ströv- och skogsområden, det tar bara 15 minuter till det fina Tyresta Naturreservat. Med en kort promenad når man sig till Drevviken med fina badplatser på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Fakta Spira 152

Typ av hus - 1½-planshus med inredningsbar övervåning.
Antal rum - 5 rok (3-5 sovrum)
Boarea 152 kvm.
Energiförbrukning - 5870 kWh alt. 6450 kWh
Taklutning - 38°
Bilder visar både Spira & Solid samt så innehåller bilderna tillval.

Ett hus med alla funktioner ni behöver

Alla funktioner familjen behöver!
Traditionell planlösning, ordentligt kök och riktigt bra tvättstuga. Ett eller två sovrum på nedervåning, på ovanvåningen finns gott om plats för tre till om man vill.
Hjältevadshus Spira är ett hus för den moderna familjen där de små detaljerna har fått stor omtanke. Nedervåningen gör vi klar till inflyttning medan Ni gör färdigt övervåningen vid behov. Huset är mycket välplanerat. Vi kan förmedla kontakt att iordningställa övervåningen.

Priser och bokningsstatus

Tomtnr Tomtstolek (Prel. ) Status Pris Planlösning
1 900
2 784 Spira-152-Rtv_Planer
3 1 114 Spira-152-Rtv_Planer
4 915
5 1 194 Spira-152-Rtv_Planer
6 1 469 Spira-152-Rtv_Planer

* Priserna är inkl. Villa Spira 152 inflyttningsklart med inredningsbar vindsvåning enligt leveransbeskrivning, inkl tomt, grund, VA och elanslutning och kontrollansvarig.
Vi kan förmedla kontakt för att färdigställa övervåningen.

Länkar

Markus Stjärnklint

Oxhagsvägen 9, 136 72 Vendelsö, Sverige